SC MG HOUSE SRL – SECURITY & CONSULTING
IT&C and Private Security – Consulting and Management

zz

Obiectivul principal al Companiei MG House este securitatea firmei dumneavoastra!

      Compania MG House – Security & Consulting furnizeaza servicii profesionale integrate de consiliere si consultanta de securitate, precum si servicii de evaluare si auditare a sistemelor dumneavoastra de securitate.

      Expertii si inginerii de securitate ai companiei noastre au peste 20 de ani de experienta de securitate si de pregatire in domeniile securitatii organizationale, precum si certificari in domeniile evaluarilor de securitate, inclusiv certificari in domeniul evaluarilor de risc la securitatea fizica, conform cadrului legislativ prevazut de Legea nr. 333/2003 si H.G. nr. 301/2012.

      Principalele avantaje ale serviciilor de evaluare si consultanta de securitate furnizate de catre Compania MG House – Security& Consulting sunt urmatoarele:

  • Conceptia unitara si integrata a sistemului dumneavoastra de securitate prin maximizarea parametrilor de eficienta ai acestuia, in conditiile menținerii continuitatii activităților/operațiilor de bază ale companiei dumneavoastra, respectiv a celor generatoare de profit.
  • Minimizarea influentelor sistemului de securitate asupra activitatilor generatoare de profit ale companiei dumneavoastra, respectiv minimizarea blocării sau îngreunării acestora, in conditiile minimizarii costurilor de securitate ale companiei dumneavoastra.
  • Gradul inalt de expertiza de specialitate de securitate al specialistilor companiei noastre.