Obiectivul principal al Companiei MG House este securitatea firmei dumneavoastra!

 

 

Consultanta integrata de securitate

 

     

 

      Compania MG House – Security & Consulting furnizeaza servicii profesionale de consiliere si consultanta de specialitate la cel mai inalt nivel in urmatoarele domenii de securitate:

  1. Securitatea fizica – Sistemul Securității Fizice reprezintă ansamblul de reglementări și măsuri de protecție adoptate la nivelul entităților, sectoarelor, locurilor, echipamentelor, instalațiilor și în cadrul activităților în scopul protejarii bunurilor materiale si activelor financiare.
  2. Securitatea personalului – Sistemul Securității Personalului reprezintă ansamblul procedurilor de protecție care se aplică persoanelor ce urmează a deține, a avea acces și a lucra cu informații de interes pentru organizație (confidențiale și/sau clasificate).
  3. Securitatea documentelor – Sistemul Securității Documentelor reprezintă ansamblul procedurilor, cerințelor și măsurilor privind gestionarea și controlul documentelor de interes pentru organizație (confidențiale și/sau clasificate).
  4. Securitatea sistemelor informatice și de comunicatii – Sistemul Securității Sistemelor Informatice și de Comunicații (INFOSEC) reprezintă ansamblul normelor procedurale și a măsurilor tehnice (hardware și software) pentru asigurarea cerințelor minime de securitate în domeniul INFOSEC.
  5. Sistemul pregatirii profesionale de securitate a personalului – Sistemul pregătirii profesionale de securitate a personalului reprezintă ansamblul modalităților și mijloacelor de dezvoltare a educației de securitate, de instruire unitară și de conștientizare a întregului personal pentru asigurarea securității, în conformitate cu prevederile legislației naționale și procedurilor interne ale organizatiei.
  6. Securitatea industriala – Sistemul Securității Industriale reprezintă sistemul de norme și măsuri care reglementează protecția informațiilor clasificate în cadrul activităților contractuale cu agenți economici și instituții publice.

      Compania noastra furnizeaza servicii de consultanta integrata de securitate in scopul organizarii si dimensionarii sistemelor de securitate pe principiul complementarității și concentricității, în funcție de specificitățile și complexitatea companiei dumneavoastra, la un nivel cât mai înalt al parametrilor de eficiență și de cost.

      Totodata, compania noastra ofera servicii de consiliere si consultata in vederea certificarii sistemului de management al securitatii informatiilor, conform standardului SR ISO / CEI 27001, respectiv servicii de consiliere si consultanta pentru proiectarea si implementarea sistemului dumneavoastra de management al securitatii informatiilor cu toate subsistemele de securitate componente.

      Pe acest plan, specialistii companiei noastre furnizeaza servicii de consiliere si consultanta de securitate pe urmatoarele directii:

  • Identificarea cerintelor specifice de securitate ale companiei dumneavoastra,
  • Elaborarea Raportului de analiza de risc de securitate al companiei dumneavoastra,
  • Elaborarea si implementarea politicilor si procedurilor operationale de securitate, in functie de specificitatile si complexitatea companiei dumneavoastra (cerintele de securitate fizica, politicile de folosire a resurselor, controlul accesului personalului la resurse, cerintele de securitate in contractele cu tertii, prelucrarea datelor cu caracter personal, utilizarea parolelor de acces la resurse, politica antivirus, politicile de utilizare email, politicile de utilizare a echipamentelor IT@C, politicile de acces de la distanta asupra echipamentelor IT@C, politicile de backup a informatiilor electronice).
  • Elaborarea si completarea grilelor de testare si de verificare de securitate.